Bättre än väntat

Familjeturen i fjällen blev helt underbar. Absolut bättre än förväntat, båda barnen älskade skidåkning och kan nu åka knapplift på egen hand och ta sig ner helskinnade för backarna. Vi har med blandade känslor kört en del med selar på slutet då båda töserna visade sig vara fartglada och inte helt omdömesgilla. Vår 3,5-åring tycker att en svart brant gör sig bäst som störtlopp vilket är en hälsofara både för henne själv och omgivningen. Hon tyckte dessutom att hennes mamma var en klenis som inte ville hoppa i de stora hoppen med henne vilket hennes pappa glatt gjort. Tjejerna sjunger lyckligt i såväl lift som pist vilket är fantastiskt roligt för medåkande förälder.

Mer om fjällturen kommer.

Kommentarer
Postat av: polly

Härligt! Jag ska testa grisen i fjällsemester till påsk. Han har aldrig åkt skidor, och är dessutom lätt lat av naturen... Vi får väl se hur detta ska gå!

2008-01-28 @ 10:37:25
URL: http://pollybloggar.blogspot.com/
Postat av: Cosmopolit

Polly: Oh vad kul!!! Det är defenitivt en härlig upplevelse. Bästa tipset; sätt honom i skidskola (gärna förmiddagsgrupp) då får han både lust till åkningen och kompisar att åka med.

2008-01-30 @ 23:15:22
URL: http://cosmopolit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0