Ilska som pyr

Igår kväll och långt in på natten var jag ohemult arg. Det pyrde, osade och ilskan ville liksom inte kontrolleras. Argast var jag på mig själv för det finns ju ingen annan som kan göra mina livsval. De val jag gjort eller avstått ifrån måste jag ta konsekvenserna av.

Putter, putter, putter jag vägrar att bli bitter. Nu tänker jag sträcka på ryggen, dra bak axlarna och ge järnet. Mitt liv är mitt ansvar.

Tjurig måndag

Idag har jag sprungit på frustrationstrollen på jobbet två gånger samt varit allmänt tjurig. Detta är inte alls likt mig så nu ska jag ut i skogen med hunden och kära Lotta för en stor dos pepp.

Länge sedan sist

Nu har det gått två månader sedan jag gav något livstecken från mig på bloggen. Lusten och tiden har inte lyckats att infinna sig samtidigt. Bloggposter om usla valborgstalare i Sigtuna, härligt teambygge på jobbet, mormors befrielse från demensen dvs död, Portugalresa med hjärtat utanpå, fotbollspassion, tillika hysteri, frustration och besvikelse är några ämnen som jag skrivit mentala inlägg om.

Ett dilemma är att jag självcensurerar mig. Ett annat är att jag tycker att det mesta är för trivialt samt inte tillräckligt bra, välskrivet, coolt, etc

Hurvida jag åter kommer skriva vet jag inte.


RSS 2.0