Bakåtsträvare

Grrrrrrr. Jag har varit på föräldrarmöte på tösernas dagis. Det är rent pedagogiskt ett underbart dagis med härliga och kompetenta medarbetare. Förskolechefen är dock en minifashist in disguise som hatar allt vad datorer heter. Vi föräldrar har i omgångar, under flera år, försökt att få förskolan att bejaka IS/IT som kommunikationsmedium, men icke sa nicke. All information sker med hjälp av diverse vägghängda lappar. Hela kapprummen är tapetserade med lappar vilket innebär att jag alltid missar info eftersom jag har svårt att se träden för skogen.

Varför, varför, varför ska man tvingas att leva kvar i medeltiden så fort man kommer i kontakt med barnomsorgen? Morrrrrr!!!

Kommentarer
Postat av: frida h

ang nimue så såg jag faktiskt en snabb förbättring, men sen slarvade jag kraftigt ett tag men är tillbaka på rätt spår, men d va rikigt bra produkter!

2007-09-24 @ 23:50:56
URL: http://fridahs.webblogg.se
Postat av: Cosmopolit

Great! Jag ska in till Lena imorgon, då kan jag ge henne en update.

2007-09-25 @ 09:34:30
URL: http://cosmopolit.blogg.se
Postat av: Linda K

så är det hos oss också, det verkar inte ens som om alla förldrar har, eller vill lämna ut, mailadress. hur är det möjligt?

2007-09-25 @ 20:46:39
URL: http://iabloggar.blogspot.com
Postat av: Cosmopolit

Linda K: ja det kan man undra. I sollentuna är mailadress dock förutsättning för att stå i dagiskö. Saker som detta gör att man säger dagis istället för förskola ;-)

2007-09-26 @ 09:51:02
URL: http://cosmopolit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0