Human hjälte

En av de människor jag beundrar mest ska maken och jag gå och se, eller rättare sagt uppleva på Cirkus i höst. Det är en human hjälte av fantastiskt format som präglat och förmerat det svenska humankapitalet kraftigt. Enligt mig är Sverige en bättre plats att leva i tack vare Jonas Gardell.
The image ?http://www.varmlandsborsen.se/wp-content/uploads/2007/05/gardellmedvingar.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.
När jag fyllde 17 fick jag boken Präriehundarna av en kompis i   födelsedagspresent. Jag sträckläste den och sedan var jag för alltid fast.   Böckerna kom först sedan shower, recitationer, pjäser, filmer, låtar, blogg,   oavsett i vilket format har han alltid förgyllt nuet och etsat sig fast i   medvetandet så jag har tvingats till reflektion. Det har varit tårar, ilska, skratt   och känslopalettens alla andra nyanser som han plockat fram. Det är bara att   ödmjukast tacka för att humanisten Jonas Gardell tvingar mig att bli en bättre   medmänniska. Tack.

...sedan har han den underbaraste av bloggar.

Kommentarer
Postat av: frida h

vad roligt!! grattis grattis!

2007-09-21 @ 23:41:24
URL: http://fridahs.webblogg.se
Postat av: frida h

förhoppningsvis snart! behöver nog lite coaching ang mitt möjliga företag..... OCH lite stadsluft. om jag skippar shoppingen denna månaden så kanske jag ka komma upp snart....hade vart toppen!

2007-09-21 @ 23:56:39
URL: http://fridahs.webblogg.se
Postat av: Fröken Lund

Ville bara säga tack för länken. Det gjorde mig jätteglad! Tack.

2007-09-22 @ 00:01:06
URL: http://blickstilla.blogspot.com
Postat av: Cosmopolit

Fröken Lund: varsågod :-)

2007-09-22 @ 00:31:29
URL: http://cosmopolit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0